McMario

javameal

Jag skrev för några dagar sedan om en trend att koppla samman spel med snabbmat. I det fallet var det Taco Bell som såg chansen att rida på den växande PlayStation 4 vågen. I samma text nämnde jag även lite skämtsamt att vi snart skulle få se Super Mario i Happy Meal.

Nu på morgonen ser jag ju att det är exakt vad som har hänt. Just nu finns den mellantjocke rörmokaren och ett antal andra Super Mario-figurer att hitta i små plastpåsar intill dina minimorötter och mellanmjölk när du köper ett Happy Meal till dina ”barn”. Detta är givetvis ett naturligt steg att ta för Nintendo som just nu behöver hitta kontaktytor med sin publik var det än bjuds och ingen gör det bättre än en av världens sista maskotar; Mario.

Nintendo kanske borde överväga att stoppa ner några Wii U-enheter i papplådorna också så att de ärligt kan säga att de minsann sålt några denna månad. Till nästa spel/snabbmats-combo förutspår jag ett samarbete mellan Call of Duty Ghost och Subway. Baguette-Bazooka!

Hur skulle din spel/snabbmats-combo se ut?