Destiny – Årets tyngsta spelsläpp visar upp sig

Woosh! Trollgubbarna på Bungie dumpade precis en sju minuter lång Destiny-trailer över det ack så spelsvultna Internet som just nu längtar efter Halo-studions kommande mega-franchise. I trailern får vi se gameplay från en ruskig plats med namnet; Devils’ Lair.

Destiny har verkligen en supertydlig Halo-aura men känns ändå nytänk tack vare sina härliga fantasy-toner och hoppfullt designade miljöer. Visst finns det mörker, men inte den sortens mörker som skapar obehag och olust. Jag kan heller inte komma ifrån tanken av att någon driftig individ suttit på ett möte i fin lokal och sagt orden: ”Kan vi inte mosa ihop Halo med Borderlands, det funkade ju för citron och Coca-Cola?”.

Kika på trailern ovan för allt i världen och känn hur hypen drar fram genom alla tillgängliga porer.