Diesel, lera och svulstiga däck

Spel kan verkligen handla om vad som helst. Det är precis det som gör det så otroligt spännande och roligt att följa detta medie som gång på gång utmanar gränsen för vad digital underhållning kan vara.

Exempel som Octodad och Goat Simulator är fantastiska bevis på att underhållande spel inte kräver mycket mer än en intressant grundidé tillsammans med en tilltalande spelmekanik. Det är i precis det ledet som spelet Spintires ställer sig. Vad säger du om ett spel där allt går ut på att götta sig i lera med rostiga, sovjetiska lastbilar?

Lasta timmer, vinscha dig ur diken, plöj genom lerfält och bestig sluttningar i mäktiga maskiner från en lite simplare tid. Analogt är ledordet i Spintires som får det att dra i smilbanden mer än vilken ”trippel A-titel” som helst.

Kika på trailern ovan och gunga med till den malplacerade musiken.