Skrotad Bloodborn gameplay-trailer

Under E3 fick vi som bekant äntligen veta mer om det läckta spelet Project Beast, från Demon/Dark Souls-skaparen Hidetaka Miyazaki. Spelet kommer heta Bloodborn och blir PS4-exklusivt, samt innehåller som väntat tydliga element från souls-serien. Premiärtrailern var dock en sk CG-trailer vilket innebär att den inte innehöll scener från hur det faktiska spelet ser ut i rörelse. Trist, tyckte vi.

I vanlig ordning har dock det allsmäktiga Internet sniffat reda på vad som med all säkerhet är en skrotad trailer för spelet som antagligen gjordes en tid innan E3. I videon ser man tydligt var de tidigare läckta bilderna har tagits från och det hela avslutas med titeln Project Beast, vilket inte är dess faktiska titel längre.

Är du sugen på Bloodborn och intresserad av trailer-konspirationer tycker jag att du bör kika på klippet ovan innan någon panikslagen PR-byrå rycker ner den igen.