I väntan på TI4

Att monstret the International 2014 står och väntar runt kröken har nog inte undgått många. Med en hisklig prissumma på 10,5 miljoner dollar som i skrivande stund fortfarande växer kan vi vänta oss många timmars gottande i digitala sammandrabbningar. Ska våra svenska hjältar ta hem halva potten även i år? Den som lever får se men mellan 18-21 Juli kommer i alla fall spelbloggen att sitta bänkade framför skärmen.

Mellan skällsord i Dota 2 och timmar av grindande i Wildstar har vi grävt lite i de mer outforskade hörnen av spelhyllan. Bland diverse browser-spel av varierande kvalitet hittade vi tillslut http://d2modd.in. Här fanns ett fåtal men välarbetade mods till Dota 2 där vi framför allt fastnade för DOTA Dash, en Mario Kart replika med allas favoriter från Valves superlir. Armerade med bananer och Greevil-skal i regnbågens alla färger kan du sopa banan av dina motståndare på ett helt nygammalt sätt.

Om du tröttnar på Racing kan du alltid hoppa in i gamla klassiska custom maps från Warcraft 3 som ”Hero Line Wars” och ”Pudge Wars”.

d2moddd2moddd2modd