Det tog 14 timmar

Igår lanserades den första i en rad av så kallade raids för toksäljande spelet Destiny. Vault of Glass heter det nya området och återfinns på planeten Venus för de med tillräckligt hög erfarenhetsnivå. De flesta som gav sig på denna utmaning talade om en svidande svårighetsgrad och det spekulerades i huruvida någon ens skulle klara av denna tortyrkammare inom överskådlig tid.

Det visade sig dock inte krävas mer än 14 timmar för proffsklanen Primeguard att slutföra raiden på dess ordinarie svårighetsnivå. Utvecklaren Bungie gick dessutom själva ut på Twitter och gratulerade klanen som sedan februari i år förberett sig på att ta sig an Destiny.

Imponerande prestation från ett extremt dedikerat gäng. Personligen har jag inte nått en tum över level 23.

Har du spelat Vault of Glass och hur långt har du kommit?