Spelbloggen Podcast

Podcast

Idag är en stor dag för oss på Spelbloggen. Idag har nämligen vår alldeles egna podcast premiär här på bloggen och vi tycker förstås att detta är hur kul och spännande som helst.

I podden är det tänkt att vi ska diskutera den gångna veckan i spelvärlden och vrida och vända på de  saker som kittlas oss allra mest under veckan. I det första avsnittet avhandlar vi ämnen som Destiny, MineCraft-affären och varför polisen knackar på dörren när Daniel spelar Fifa.

Ett avsnitt i veckan är det tänkt att bli och vi hoppas självklart att ni som lyssnar inte bara gör så med känslan av självplågeri. All form av kritik välkomnas och tveka inte att höra av er till oss med frågor om saker vi tar upp i vår podcast eller förslag på ämnen att prata om.

Når oss gör ni enklast på kontakt@frispel.tv eller på Twitter (@retroman87, @hedback).

Nu åker vi!